close
تبلیغات در اینترنت
دستور پخت اسپاگتی با سس کاربونارا

درحال بارگذاری ....
سخـن روز
تازه ترین مطالب حریم آسمانی
جایگاه قرار گیری تبلیغات بنری
harimeasmani.ir ads Place
تبلیغات در حریم آسمانی
نمایش موضوعات

دستور پخت اسپاگتی با سس کاربونارا

پست شماره 11
دستور پخت اسپاگتی با سس کاربونارا
موضوعات این مطلب :
پاستا و ماکارونی
,


مناسب برای ۵ نفر


سس کاربونارا معمولاً از بیکن، تخم‌مرغ، و پنیر درست می‌شود. ولی شما می‌توانید با جایگزین کردن سوسیس یا ژامبون طعم‌های متفاوتی را تجربه کنید. برای غلظت بیشتر غذا هم می‌توانید از مخلوط نصف‌ شیر و نصف خامه استفاده کنید.

مواد لازم:

۵۰۰ گرم اسپاگتی

هشت برش بیکن یا ژامبون

نمک و فلفل

3 تخم‌مرغ بزرگ

¾ فنجان پنیر پارمیزان و کمی بیشتر برای تزئین روی غذا

نصف فنجان مخلوط شیر و خامه

دستورپخت:

بگذارید آب به همراه نمک در قابلمه به جوش بیاید. بعد بروید سراغ برش‌های بیکن و روی حرارت ملایم قرارش دهید و این رو و آن رو کنید تا خوب ترد شود.

وقتی آب جوشید، پاستا را به آن اضافه کنید.

در کاسۀ بزرگی تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و به آن پنیر پارمیزان و مخلوط نصف شیر و نصف خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

پاستا را آب بکشید اما کمی آب در آن باقی بگذارید و خیلی فرز و سریع آن را با تخم‌مرغ و شیر و خامه مخلوط کنید و هم بزنید تا گرمای پاستا باعث پخته شدن تخم‌مرغ‌ها شود.

برچسب های این مطلب

Post Tags

دستور پخت اسپاگتی با سس کاربونارا

دستور پخت اسپاگتی

اسپاگتی

ashpazi.harimeasmani.ir

آشپزی

آشپزخانه حریم آسمانی

مطالب مرتبط

Rekated Posts

گزارش

report

اگه دمو یا لینک دانلود خراب بود یا هر مشکلی تو این پست بود از پایین به ما اطلاع دهید
فقط کافیست کد امنیتی زیر رو وارد کنید و بعد روی گزینه گزارش خرابی لینک کلیک کنید تا خرابی برای ما ارسال شود

نظرات این مطلب

Post Comments
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی